Hjem :: Hjørnebadekar :: Badekar Petit 1300 med Luft & Vandmassage fra Danline

Badekar Petit 1300 med Luft & Vandmassage fra Danline

Badekar Petit 1300 med Luft & Vandmassage fra Danline
Varenummer Petit1300LV
Vores pris: 18.700,00 kr.
Stk

Beskrivelse

Badekar Petit 1300 med luft og vandmassage fra Danline

Længde: 1300 mm - Bredde: 1300 mm - Højde: 640 mm - Vandindhold: 220 liter vand - Dybde: 400 mm

Karrene fra Danline er udført i kraftigt, gennemfarvet og farveægte sanitetsacryl med adskellige lag glasfiberforstærkning på bagsiden.

Danlines produkter er af meget høj kvalitet. Danline produkter er udstyret med CE-mærket og testet samt godkendt og verificeret af en række uafhængige selskaber, bl.a. TÜV/GS, Demko, Nemko og Semko.   

Luft og Vandmassage

Kombinationen af både luft og vandmassage giver en optimal massagevirkning. Opvarmede luftbobler blæses ind i karret igennem tolv specialudviklede envejsdyser. En intergreret luftfordeler sikrer ensartet luftdosering til alle dyser i karrets bund. Alle dysehoveder kan let afmonteres for rengøring.

Vandsystemet er bygget op omkring en kraftig pumpe, der leverer et vandtryk på minimum 21 kubikmeter pr. time igennem seks venturidyser, med mulighed for variabel lufttilsætning for regulering af styrke. Samtidig kan vandstrålernes hårdhed justeres og stråleretningen er variabel fra hver enkelt dyse. Det betyder, at massagen kan koncentreres på netop de steder, hvor der er mest behov for intensiv massage. Massagekaret leveres med understel i rustfrit stål, afløb med fjernbetjent bundprop og det originale Superclean-system.